latinica  ћирилица
22/05/2023 |  13:28 ⇒ 13:29 | Autor: RTRS

M:tel ponovo u posjeti Vukosavlju (FOTO)

Kompanija M:tel je 19. maja ponovo posjetila Vukosavlje, kako bi odnijela pakete pomoći socijalno ugroženoj kategoriji stanovništva ove opštine.
Mtel u Vukosavlju - Foto: Ustupljena fotografija
Mtel u VukosavljuFoto: Ustupljena fotografija

Prethodne godine, u okviru akcije" Niste sami, imate prijatelje", kompanija M:tel je donirala pakete hrane i higijenskih proizvoda Centru za socijalni rad Vukosavlje, a za potrebe njihovih štićenika. I ove godine, predstavnici kompanije M:tel posjetili su Centar za socijalni rad u ovoj opštini, i tom prilikom im uručila 30 paketa pomoći.

- Ovo nije prvi put da smo u Vukosavlju, kako bismo Centru za socijalni rad pomogli da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Putem akcije ’Niste sami, imate prijatelje’ koja traje od 2021. godine, posjetili smo mnogo krajeva u BiH, odnijeli mnogo paketa hrane i higijenskih proizvoda, drva za ogrjev, građevinskog materijala, obnovili kuće, fiskulturne sale, škole, darivali potrebnu opremu i alat, ali i pružili druge oblike pomoći - izjavila je ovom prilikom Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost kompanije M:tel.

Centar za socijalni rad Vukosavlje, povodom Međunarodnog dana porodice, koji se obilježava 15. maja, pokrenuo je akciju prikupljanja paketa pomoći za najugroženije porodice ove opštine.

Mtel u Vukosavlju (Ustupljena fotografija)

Po riječima direktorke Centra Tanje Prnjić, ova akcija se odnosi na porodična domaćinstva koja žive u teškim materijalnim i socijalnim uslovima.

- Našoj humanitarnoj akciji povodom Međunarodnog dana porodice se odazvala kompanija m:tel kojoj zahvaljujem na humanosti koju je i ovoga puta iskazala. Nadamo se da ćemo imati odaziv i od ostalih privrednih subjekata, te da ćemo i ubuduće organizovati ovakve akcije prikupljanja paketa pomoći - rekla je Prnjić.

Kako i prilikom prethodnih realizovanih ovakvih i sličnih donacija u okviru akcije "Niste sami, imate prijatelje", predstavnici M:tel-a su naročito naglasili da društvena odgovornost predstavlja važan segment poslovanja ove kompanije, kao i da se nadaju da će njihov primjer biti motivacija i ostalima da pomažu zajednici i pojedincima kojima je pomoć potrebna.