latinica  ћирилица
22/05/2023 |  20:40 | Autor: SRNA

Miličević: Trivićeva poslala jasnu poruku, pređena crvena linija

Јelena Trivić je poslala jasnu poruku Srpskoj demokratskoj stranci tako što je dan prije održavanja Skupštine Narodnog fronta objavila prelazak narodnog poslanika SDS-a, rekao je vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević i dodao da je pređena crvena linija.
Milan Miličević - Foto: Ustupljena fotografija
Milan MiličevićFoto: Ustupljena fotografija

Miličević je rekao da je na neke ranije prelaske iz SDS-a ostao suzdržan i strpljiv ali da je sada crvena linija pređena.

Miličević je naveo da su SDS i on pružili Trivićevoj maksimalnu podšku kao zajedničkom opozicionom kandidatu za predsjednika Republike Srpske i da je njenu kampanju iznio SDS uz podršku PDP-a i Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića.

- Svi znaju da te kampanje bez SDS-a ne bi moglo uopšte biti. Tako je bilo i sa organizacijom protesta koji su održani u Banjaluci poslije izbora a kojih bez SDS-a ne bi ni bilo moguće organizovati - podsjetio je Miličević.

On je ukazao na usitnjavanje opozicionog djelovanja koje "samo koristi trenutnoj vlasti u Republici Srpskoj ali da to neki nisu željeli shvatiti niti čuti zaslijepljeni svojim ličnim ambicijama", te dodao da se SDS nada da još ima vremena, mudrosti i želje da opozicija krene zajedničkim putem, saopšteno je iz SDS-a.