latinica  ћирилица
24/05/2023 |  14:38 ⇒ 15:39 | Autor: RTRS

Dodik i Cvijanovićeva čestitali slavu opštinama Nevesinje i Istočno Novo Sarajevo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku opštinama Nevesinje i Istočno Novo Sarajevo povodom krsne slave Svetog Vaznesenja Gospodnjeg - Spasovdana.
Milorad Dodik i Željka Cvijanović - Foto:
Milorad Dodik i Željka CvijanovićFoto:

Dodik je uputio čestitke odbornicima, građanima i vjernom narodu.

- Želim vam da u skladu sa tradicijom i običajima proslavite ovaj veliki hrišćanski praznik u zdravlju i blagostanju zajedno sa saradnicima, prijateljima i svim ljudima dobre volje, uz najiskrenije želje za dalji napredak i razvoj ovih opština - navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku načelnicima opština, odbornicima i stanovnicima Istočnog Novog Sarajeva i Nevesinja povodom slave - Spasovdana.

Cvijanovićeva je poželjela opštinskim rukovodstvima mnogo uspjeha u daljem radu i razvoju lokalnih zajednica na čijem su čelu u ekonomskom, društvenom i kulturnom smislu, a na dobrobit svojih sugrađana.

- U uvjerenju da ćete na tom putu imati uspješnu saradnju i podršku republičkih institucija, srdačno vas pozdravljam - navela je Cvijanovićeva.