latinica  ћирилица
29/05/2023 |  08:57 ⇒ 09:04 | Autor: RTRS

Vitaminka i Vitinka glavne zvijezde Sajma u Novom Sadu

Pored odbranjenih velikih zlatnih pehara za kvalitet, Vitinka i Vitaminka zajedno dobile naveće priznanje Novosadskog sajma - Trofej "Apsolutni lider kvaliteta".
Vitaminka - Foto: Ustupljena fotografija
VitaminkaFoto: Ustupljena fotografija

Tradicionalnom manifestacijom "veče šampiona" koja okuplja najbolje od najboljih, završen je jubilarni 90. medjunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu.

Da zalaganje, trud i kvalitet ne poznaju granice dokaz su 19 velikih zlatnih, 8 zlatnih i jedna srebrna medalja za Vitaminkine i Vitinkine proizvode poput domaćeg ajvara, krastavca sa medom i paprikom, džema od jagoda, mineralne vode Vitinka, prirodne izvorske vode Vivia, i ostalih proizvoda koji već godinama u nizu dokazuju kvalitet.

Iz kompanije kažu da je za njih novosadski sajam jedan od najznačajnijih događaja koji je vezan za industriju hrane i pića u regionu jer okuplja vodeće kompanije i stručnjake iz različitih sektora. Takođe, smatraju da je ova manifestacija odlična platforma za promociju najnovijih dostignuća, inovacija i kvalitetnih proizvoda.

Osvojiti nagradu na ovom renomiranom događaju predstavlja priznanje vrhunskoj izvrsnosti i dokazuje da su Vitaminka i Vitinka među liderima u prehrambenoj industriji.

Kompanije su nagrađene za svoje neprekidne napore u postizanju izuzetnog kvaliteta proizvoda, održavanju visokih standarda proizvodnje i brizi o svojim potrošačima.

- Posebno smo ponosni što smo se kući vratili sa titulom apsolutnog lidera kvaliteta, jer je kvalitetan proizvod naš cilj. Ova prestižna nagrada je rezultat timskog rada i posvećenosti svih zaposlenih. Njihova stručnost, strast i posvećenost osiguravaju da su ovi brendovi lideri - izjavio je Milan Kosorić, direktor Viva Kompani.

Vitaminka ove godine obilježava 75 godina postojanja, uspješnog poslovanja te ova izvanredna nagrada potvrđuje izuzetnu posvećenost Vitaminke kvalitetu svojih proizvoda i predanost zadovoljstvu svojih potrošača.

Vitaminka želi iskoristiti ovu priliku da se zahvali svim svojim potrošačima na podršci i poverenju koje su pružili tokom godina. Bez njihove podrške i povratnih informacija, Vitaminka ne bi postigla ovo izvanredno priznanje.

Kompanije se obavezuju da će nastaviti pružati vrhunski kvalitet, ali i raditi na novim proizvodima koje će sutra obogatiti vašu trpezu.

Nagrada "Apsolutni lider kvaliteta" na 90. Novosadskom sajmu predstavlja dodatni podstrek za kompanije da nastave sa inovacijama i razvojem vrhunskih proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.