latinica  ћирилица
02/06/2023 |  13:35 ⇒ 14:08 | Autor: RTRS

Nakon Beograda koncert pijanistkinje Lole Astanove u Banjaluci

Svjetski poznata pijanistkinja Lola Astanova nastupila je sinoć u beogradskoj MTS dvorani i koncertom za pamćenje očarala publiku. Beograđani su uživali u Lolinom virtuoznom klavirskom umijeću koje ostavlja bez daha, a sama umjetnica izjavila je da je za taj grad vežu divna sjećanja, te da on ima posebno mjesto u njenom srcu.
Lola Astanova - Foto: Ustupljena fotografija
Lola AstanovaFoto: Ustupljena fotografija

Priliku da čuje ovu izvanrednu pijanistkinju imaće i banjalučka publika, i to već u nedjelju, 4. juna, kada će Lola Astanova sa orkestrom, u okviru svoje velike turneje u Јugoistočnoj Evropi, nastupiti u SD "Borik".

Na koncertu u gradu na Vrbasu Loli će se na bini pridružiti i naš poznati umjetnik Igor Paspalj, najbolji gitarista svijeta po magazinu "Gitar Vorld".

Lola Astanova poručila je banjalučkoj publici da se izuzetno raduje što će konačno nastupiti u našem gradu, te da ih u nedjelju očekuje veče ispunjeno predivnom muzikom i strastvenim emocijama.

Ulaznica za ovaj koncert ostalo je malo, a mogu se kupiti na prodajnom mjestu ispred RK ,,Boska". Više informacija možete dobiti na telefon 066/905-399.