latinica  ћирилица
03/06/2023 |  16:05 ⇒ 18:16 | Autor: RTRS

Dodik i Cvijanovićeva čestitali ATV-u 26 godina rada

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u čestitki povodom 26 godina od osnivanja Alternativne televizije istakao je da je ta medijska kuća predanim radom i požrtvovanošću, racionalnim informisanjem šire javnosti uspjela da očuva integritet profesionalnog novinarstva i da sa jasnom vizijom zadrži brojnu gledanost.
Milorad Dodik i Željka Cvijanović - Foto:
Milorad Dodik i Željka CvijanovićFoto:

- Povodom obilježavanja 26 godina od osnivanja ATV upućujem vam najiskrenije čestitke za sve ove godine objektivnog i aktuelnog izvještavanja, tokom kojih ste plasirali informacije isključivo u interesu građana i javnosti, izgradivši tako dugogodišnje povjerenje - naveo je Dodik u čestitki direktoru, uredništvu, cjelokupnoj redakciji i svim zaposlenima u ovoj medijskoj kući.

Dodik je naglasio da je ATV predanim radom i požrtvovanošću, racionalnim informisanjem šire javnosti uspjela da očuva integritet profesionalnog novinarstva i da sa jasnom vizijom zadrži brojnu gledanost.

- Upućujem vam iskrene čestitke na istrajnosti sa željom da i u budućem periodu, inspirisani novinarskom etikom obavljate svoj posao kreativno i savjesno - dodaje se u čestitki.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović u čestitki je izrazila uvjerenje da će ATV stečeni ugled i povjerenje čuvati i njegovati u najboljem interesu javnosti.

- Izražavam uvjerenje da ćete stečeni ugled i pojerenje, koje je vaša medijska kuća strpljivo gradili na osnovu objektivnog i pravovremenog izvještavanja, čuvati i njegovati u najboljem interesu javnosti - navela je Cvijanovićeva u čestitki direktoru, uredništvu, cjelokupnoj redakciji i svim zaposlenima u ovoj medijskoj kući.

Cvijanovićeva je poželjela ATV-u puno uspjeha u daljem radu, što veću gledanost, kao i dalje unapređenje u organizacionom, kadrovskom i tehničko-informacionom smislu.