latinica  ћирилица
06/06/2023 |  12:45 ⇒ 18:14 | Autor: RTRS

RTRS podržava i prati rukometni kamp "Mladen Bojinović Dugi"; Promocija pravih vrijednosti (FOTO/VIDEO)

Radio-televizija Republike Srpske već treću godinu medijski podržava i prati rukometni kamp pod nazivom "Mladen Bojinović Dugi", koji se održava u Trebinju, a koji radi na promociji rukometa i ulaže napore da od talentovane djece napravi buduće šampione.
RTRS: Dijana Milanković i Mladen Bojinović - potpisivanje ugovora -
RTRS: Dijana Milanković i Mladen Bojinović - potpisivanje ugovora

U Multimedijalnoj sali RTV doma održana je konferencija za medije povodom trećeg rukometnog kampa za djecu uzrasta od deset do 18 godina u Trebinju - Grad Sunca i javno potpisivanje ugovora o medijskom pokroviteljstvu između Radio-televizije Republike Srpske i organizatora rukometnog kampa.

Generalna direktorka Radio televizije Republike Srpske Dijana Milanković rekla je da je na javnim servisima dodatna odgovornost da se stvori adekvatan medijski prostor za promovisanje pravih i tradicionalnih vrijednosti.

- Ovo je način - podrška ovako jednom projektu, kao što je kamp "Mladen Bojinović Dugi", te saradnja sa uspješnim i proslavljenim sportistom. Nudimo svoj medijski prostor kako bi se ovakve vrijednosti što više promovisale i postale prepoznatljive u društvu - kaže Milankovićeva.

Potpisivanje ugovora (Foto: RTRS)

Dodaje da joj je čast što je RTRS dio tima Bojinovića, što je naša kuća medijski pokrovitelj kampa u Trebinju.

- Djeci koja će biti dio kampa, želimo dobar provod, kao i da iz kampa izađu sa novim uspomenama i znanjima - kaže Milankovićeva.

Potpisivanje ugovora (Foto: RTRS)

Rukometni svjetski i evropski šampion Mladen Bojinović zahvalio se RTRS na podršci.

- RTRS je od prvog dana uz naš kamp. Svi zajedno radimo na promociji mladih rukometaša, naše omladine. Promovišemo rukomet, kojem sam dao mnogo i kojem vraćam kroz ovaj vid saradnje - kaže Bojinović, te dodaje da je prezadovoljan što je dosadašnja saradnja nastavljena.

Rukometni kamp "Mladen Bojinović Dugi" biće održan od 29. juna do 6. jula 2023. godine u Gradu Sunca u Trebinju.

Ustupljena fotografija