latinica  ћирилица
10/06/2023 |  20:08 | Autor: SRNA

Trebinje: U defileu oko 2.000 motociklista (FOTO)

Tradicionalni međunarodni moto-skup u Trebinju okupio je danas oko 2.000 motociklista iz zemalja regiona i Evope, što je rekordan broj do sada.
Trebinje: Defile motociklista - Foto: SRNA
Trebinje: Defile motociklistaFoto: SRNA

Motociklisti su prošli ulicama Trebinja, uz pozdrave brojnih građana ovog grada i susjednih opština. Ove godine prvi put se defileu pridružio i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Nakon defilea u kampu motorijade priređene su tradicionalne moto-igre.

Prethodno je gradonačelnik Trebinja priredio prijem za učesnike 23. moto-skupa, ističući da je ovo izuzetno važna manifestacija za grad i da će organizatori uvijek imati podršku Gradske uprave.

On je izrazio veliku zahvalnost domaćinima, članovima Moto-kluba "TNT".

- Oni su odlični promoteri našeg grada jer sa ovom manifestacijom šaljemo lijepu sliku o Trebinju u svijet. Hvala i našim sugrađanima koji podržavaju ovaj skup - naveo je Ćurić.

Član Moto-kluba "TNT" Trebinje Miki Muratović rekao je novinarima da je ovo do sada najveće okupljanje bajkera u Trebinju, bez obzira na loše vrijeme.

On je istakao da su motociklisti oduševljeni gradom te najavio da će manifestacija da napreduje uz podršku grada i građana Trebinja.

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, koji je na moto-skup u Trebinje stigao u ulozi bajkera, rekao je novinarima da je prvi put u gradu, te istakao da ovakva manifestacija treba da traje.

Trebinje: Defile motociklista

U okviru manifestacije sinoć je priređen koncert grupe "Kerber", dok će večeras od 23.30 časova nastupiti grupa "Atomsko sklonište".

Organizator 23. Moto-skupa je Moto-klub "TNT", uz podršku Grada Trebinja i gradske Turističke organizacije.