latinica  ћирилица
11/06/2023 |  18:39 ⇒ 20:14 | Autor: RTRS

Dodik: Đoković ispisao nove stranice u istoriji tenisa

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je teniseru Novaku Đokoviću osvajanje Rolan Garosa, ističući da je tokom cijelog turnira potvrdio apsolutnu dominaciju u svjetskom tenisu i ispisao nove stranice u istoriji ovog sporta na veliko oduševljenje brojnih ljubitelja tenisa i njegovih navijača u Srpskoj.
Milorad Dodik (Foto: instagram.com/ mdodik.official) -
Milorad Dodik (Foto: instagram.com/ mdodik.official)

- Izuzetno mi je zadovoljstvo da Vam, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, čestitam osvajanje treće titule na Rolan Garosu i rekordnog 23. grend slem trofeja - naveo je Dodik u čestitki.

Dodik je dodao da Đokovićeva sjajna karijera, neprikosnoveno tenisko majstorstvo, borbenost i upornost, predstavljaju inspiraciju i daju primjer pravih vrijednosti mladima.

      View this post on Instagram

A post shared by Milorad Dodik (@mdodik.official)

- Želim Vam dobro zdravlje, mnogo uspjeha i sportske sreće i da u vremenu koje je pred nama nastavite da nižete uspjehe i pobjede kojima ćemo se zajedno radovati - navodi se u čestitki.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas Rolan Garos i postao prvi teniser u istoriji sa 23 gren slem titule.

Do treće titule na Rolan Garosu Đoković je stigao pobijedivši u finalu Norvežanina Kaspera Ruda sa 3:0, po setovima 7:6 (7:1), 6:3, 7:5.