latinica  ћирилица
03/08/2023 |  12:35 ⇒ 14:25 | Autor: RTRS

Posjeta delegacije Srbije - prenosi, uključenja i specijalne emisije na programu i portalu; RTRS u Srpcu ispred vrtića "Srbija"

Posjetu delegacije Srbije Republici Srpskoj pratite na našem programu i portalu. Prenosi, uključenja i specijalne emisije uživo pratite na našem programu i portalu.
Reporter RTRS ispred vrtića Srbija - Foto: RTRS
Reporter RTRS ispred vrtića SrbijaFoto: RTRS

Ekipa RTRS u Srpcu ispred vrtića "Srbija" o programu posjete delegacije Srbije Republici Srpskoj.

Podsjećamo, delegacija Srbije, predvođena predsjednikom Aleksandrom Vučićem, započinje danas dvodnevnu posjetu Republici Srpskoj.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetiće danas, zajedno sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsjedništva Željkom Cvijanović, novoizgrađeni vrtić "Srbija" u Srpcu, a posjetu ćemo direkto prenositi na našem programu, portalu i Јutjub kanalu od 16.30.

Na programu RTRS-a večeras od 20.15 časova možete pogledati dokumentarni film o progonu i stradanju Srba u Hrvatskoj.

Na programu RTRS pratite sutra direktan prenos svečanog dočeka predsjednika Srbije u palati predsjednika Republike Srpske.

Sutra od 16.30 časova možete pogledati i dokumentarni film "Ceste smrti - Petrovac i Svodna".

Nakon dokumentarnog filma RTRS realizuje Specijalnu emisiju - Dan sećanja na stradanje i progon Srba u Oluji od 17.05.

U 17.15. na našem programu možete gledati prenos Petrovačka cesta - polaganje vijenaca i obraćanje Milorada Dodika i Aleksandra Vučića.

U 19 časova prenos centralnog obilježavanja iz Prijedora - Dan sećanja na stradanje i progon Srba u Oluji, koje možete pratiti na našem programu, portalu i Јutjub kanalu.

Nakon Dnevnika 2 sutra možete da gledate Specijalnu emisjiju, pregled posjete delegacije Srbije Republici Srpskoj.