latinica  ћирилица
06/09/2023 |  20:35 ⇒ 21:17 | Autor: RTRS

Dodik: Turnir sjajna prilika da gledamo svjetske asove; Uživaćemo u košarci (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se na otvaranju košarkaškog turnira povodom 50. rođendana Igokee i poručio da je on posvećen svim dobrim ljudima.
Internacionalni košarkaški turnir "Prvih 50 godina Igokea" - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Internacionalni košarkaški turnir "Prvih 50 godina Igokea"Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Ovo je veče poraza, pobjeda, plača, smijeha, ovo je naših 50 godina. Imaćemo priliku da gledamo svjetske asove u narednih nekoliko dana. Uživaćemo svi u dobroj košarci. Čestitam i reprezentaciji Srbije na polufinalu, a biće i više - rekao je Dodik.

Istakao je da je Igokea važan sportski kolektiv Srpske, kao i da je njegova sportska karijera vezana za košarku i klub iz Aleksandrovca za koji je igrao.

- Naše igranje košarke je obilježilo rivalstvo sa Košarkaškim klubom Borac sa kojim smo danas bratski klubovi - rekao je Dodik i dodao da će biti podržan razvoj Borca.

Predsjednik Košarkaškog kluba Igokes Boris Spasojević poželio je dobrodošlicu učesnicima turnira u Banjaluku, Laktaše i Republiku Srpsku.

- Čast mi je da kao dugogodišnji igrač, a sada predsjednik kluba mogu da pozdravim velikane koji su došli da uveličaju ovaj naš jubilej - rekao je Spasojević.

Foto: predsjednikrs.net/B.Zdrinja

On je zahvalio svim ljudima koji su u proteklih 50 godina bili dio ove velike sportske porodice.