latinica  ћирилица
11/09/2023 |  11:38 ⇒ 17:26 | Autor: RTRS

Budite i ove jeseni uz RTRS; Nove emisije i raznovrstan sadržaj (VIDEO)

Nakon ljetne pauze, RTRS danas počinje da emituje emisije redovne jesenje šeme.
Režija RTRS-a - Foto: RTRS
Režija RTRS-aFoto: RTRS

Redakcija dječijeg i omladinskog programa Televizije Republike Srpske pripremila je pregršt zanimljivih emisija, dječijih, omladinskih i crtanih serija u kojima nema nasilnih sadržaja.

Redakcija obrazovnog i religijskog programa emituje svoje redovne emisije i prati sva aktuelna dešavanja iz oblasti kojima se bavi.

Nastavljamo i emitovanje svojih najgledanijih dokumentarnih serijala, sa novim sadržajima, kao i pojedinačnih, nagrađivanih dokumentarnih filmova iz produkcije RTRS-a.

Imamo i novu emisiju Redakcije dokumentarnog programa "Moje mjesto", koja predstavlja ljude, koji su se vratili iz inostranstva i svoj život izgradili u otadžbini.

Mnoštvo emisija sportskog sadržaja i prenose utakmica emitovaćemo i u jesenjoj šemi.

Svakodnevno, kroz naš program, emitujemo preglede kulturnih dešavanja i novosti sa kulturne scene, a Redakcija kulture sprema i nove emisije.

Ove jeseni, na programu Televizije Republike Srpske, mnogo zabave za ljubitelje dobrih serija i filmova. Sapunice, ruske serije, humorističke i nove sezone proslavljenih domaćih serija sa vrhunskim glumacima...

Iz filmskog programa izdvajamo evropske filmove i remasterizovane kultne domaće filmove.

I naravno, ono što je okosnica našeg programa i po čemu smo prepoznatljivi jeste naš informativni program. Naše emisije: Drugi ugao - ponedjeljkom, Misija - utorkom, Telering - srijedom, Pečat - četvrtkom i nova spoljnopolitička emisija - petkom. Emisije počinjemo da emitujemo od danas od 21 čas.