latinica  ћирилица
17/09/2023 |  18:45 ⇒ 20:33 | Autor: RTRS

Trebinje: Verbalni sukob više osoba, uhapšeno lice sa potjernice

Pripadnici Policijske uprave Trebinje uhapsili su lice čiji su inicijali S.L. u Trebinju za kojim je bila raspisana Centralna potjernica.
PU Trebinje - Foto: RTRS
PU TrebinjeFoto: RTRS

- Lice je lišeno slobode prilikom intervencije policijskih službenika tokom verbalnog sukoba između lica sa inicijalima B.O. i M.M. na raskrsnici ulica Kralja Petra Prvog Oslobodioca i Cara Lazara - navodi se u saopštenju trebinjske Policijske uprave.

Dodaje se da su policijski službenici saslušali lica B.O. i M.M, kao i lice inicijala S.L. koje je bilo u pratnji lica M.M, navodi se u saopštenju.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju izjasnio se da nema elemenata krivičnog djela, a u toku je dalji rad po događaju.

RTRS saznaje da je do verbalnog sukoba došlo između savjetnika predsjednika Republike Srpske Branislava Okuke i Momčila Mandića.

S.L, za kojim je raspisana potjernica, bio je u pratnji Mandića.

Sve ovo dešava se u vrijeme neviđenih pritisaka dijela međunarodne zajednice i Kristijana Šmita na Republiku Srpsku. Podsjećamo da je brat Momčila Mandića, Mlađen Mandić, član Šmitove komisije za tzv. državnu imovinu.