latinica  ћирилица
20/09/2023 |  13:28 ⇒ 13:28 | Autor: RTRS

Plaketa Odbora Kancelariji za Kosovo i Metohiju (FOTO)

Predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Banjaluke Milorad Arlov danas je u Beogradu uručio plaketu odbora namjenjenu Kancelariji za Kosovo i Metohiju u vladi Srbije i direktoru Petru Petkoviću.
Uručena Plaketa - Foto: Ustupljena fotografija
Uručena PlaketaFoto: Ustupljena fotografija

Plaketu su primili šefica kabineta direktora Bojana Anđelković i pomoćnik direktora Miloš Terzić.

- Plaketa za dugodišnju podršku Odboru i svim humanim projektima za Kosovo i Metohiju ove visoke institucije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju. Kancelarija je već deset godina kad je bio direktor Aleksandar Vulin, Marko Đurić i sad Petar Petković upoznata i podržava naše projekte - rekao je Arlov.

Arlov je detaljno upoznao predstavnike kancelarije sa velikim projektima "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske" kao i sa najvećim projetom izgrađenim Dnevnim centrom "Podrži me-9.januar" u Kosovskoj Mitrovici za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju i svim ostalim humanim misijama Odbora.

Uručena Plaketa

- Zamolio sam da delegacija kancelarije posjeti ovaj centar i pomogne njegovo opremanje i funkcionisanje. Mi smo ga od nule izgradili i dosta opremili zahvaljujući humanosti Republike Srpske, a Vaša posjeta i podrška puno bi im značila naročito djeci i mladima ove kategorije i njihovim porodicama pogotovo u ovim teškim vremenima za srpski narod na Kosmetu - rekao je Arlov.

Bojana Anđeloković i Miloš Terzić zahvalili su se Odboru i cijeloj Republici Srpskoj na dugogodišnjoj humanoj misiji pogotovo predsjednika Odbora Milorada Arlova.

Arlov će večeras prisustvovati na početku Dani Republike Srpske u Srbiji koja počinje u 20 časova u Narodnom pozorištu u Beogradu.