latinica  ћирилица
25/09/2023 |  15:45 | Autor: SRNA

Šekara: Ne pregovaramo sa strancima

SNSD ne pregovara sa strancima, pogotovo ne o temama u kojima se pominje riječ imovina, a javnosti u Republici Srpskoj je više nego dobro poznato da su upravo PDP i njegova vrhuška, u kojoj je i Igor Crnadak, ne samo miljenici, već i terenski izvršioci stranih centara moći, rekao je član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara.
Srđan Šekara - Foto: SRNA
Srđan ŠekaraFoto: SRNA

- Da li još mamuran od nekih proslava kojima je prisustvovao tokom vikenda ili iz nekog drugog razloga, Crnadak je zaboravio da ni PDP, ni on lično nisu ti koji SNSD-u mogu spočitavati da navodno `ugrožava Republiku Srpsku`, jer je lako provjeriti ko se hvalio prenosom nekih ključnih nadležnosti na nivo BiH, kao i ko je kao ministar spoljnih poslova jezdio po bijelom svijetu i blatio Srpsku gdje god je stigao - rekao je Šekara Srni.

Šekara je ocijenio da isti ti i sada rade po volji stranih centara moći, kao što su to činili kada su bili dio vlasti na nivou zajedničkih institucija BiH.

Od svega što je danas izrekao Crnadak, Šekara kaže da je u pravu samo u konstataciji da SNSD ima sastanke sa "trojkom", što nije nikakva tajna, niti susret o kome javnost nije blagovremeno obaviještena.

- Mi sa `trojkom`, oni sa osmicom, pa neka narod prosudi - poručio je Šekara.

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak napisao je danas na Fejsbuku da je Prijedlog zakona o nepokretnoj imovini povučen kao dio pregovora sa "trojkom" i strancima, a sve to je nazvao "trgovinom SNSD-a".