latinica  ћирилица
25/09/2023 |  19:38 ⇒ 19:45 | Autor: RTRS

Galijašević: Zašto su danas najveće bh. patriote - ratoborni Јevreji, Arapi i Sandžaklije?

BiH nije država, ona nema suverenitet jer on pripada Vijeću za inplementaciju mira, OHR-a, visokom predstavniku, NATO alijansi i ambasadorima zapadnih zemalja, napisao je u autorskom tekstu za portal pravda.rs stručnjak za bezbjednost i borbu protiv terorizma DŽevad Galijašević.
DŽevad Galijašević - Foto: RTRS
DŽevad GalijaševićFoto: RTRS

- Bošnjačka i Švapska pamet u BiH ne planiraju ništa novo, nemaju cilja, osim: kako smijeniti Milorada Dodika ili kako ga uhapsiti, kako protjerati ili ga ubiti? 

Zato BiH nema ni politički ni ustavno-pravni integritet: u njoj je svaki "putnik namjernik", upućen iz Njemačke ili Velike Britanije, ustavotvorac i zakonodavac.

Hiljadu odluka kojima se proglašavaju ustavne promjene ili donose zakoni najvišeg reda i suspenduje pravo na rad, na bavljenje politikom i pravo na život.

BiH nema ni unutrašnju, suverenu sudsku vlast već u njoj dolaze španski državljani poput Ranka Kavesona da joj vode Sud BiH i još trećina stranih, zapadnih sudija konstituiše najviši, Ustavni sud BiH.

Pravo pitanje je: Ko obmanjuje Bošnjake da je nešto ovakvo, nešto što uopšte nije država, zaštićeno kao država od koje se niko ne smije odvojiti ili otcuijepiti?

Kompletan tekst pročitajte OVDЈE.