latinica  ћирилица
27/09/2023 |  15:46 | Autor: Agencije

Odbojkaši Srbije odradili trening uoči mečeva kvalifikacija za OI

Odbojkaši Srbije trenirali su danas u teretani dvorane Metropolitne u Tokiju u okviru priprema za utakmice B grupe kvalifikacija za Olimpijske igre 2024. godine.
Odbojkaši Srbije (Foto: Odbojkaški savez Srbije) -
Odbojkaši Srbije (Foto: Odbojkaški savez Srbije)

Srpski odbojkaši seniori su dobili slobodno poslije podne prije dva treninga u dvorani koji ih očekuju u četvrtak i petak.

Reprezentativac Srbije Pavle Perić izjavio je da ekipa postepeno diže formu.

- Prethodna dva dana smo radili u sali i odradili smo dobro te treninge. Nadamo se da najbolje slijedi od prve utakmice sa Turskom. Krenule su pripreme, ali idemo korak po korak, razmišljamo trenutno samo o Turskoj. Znamo ih, igrali smo prijateljske utakmice ovog ljeta. Svjesni smo ko igra tamo, koliko mogu, da su ozbiljna reprezentacija - konstatovao je Perić.

Seniori Srbije će u dvorani Јojogi, u 1. kolu, u subotu, 30. septembra igrati protiv Turske od 6.00 časova po našem vremenu.

Potom u 2. kolu, u nedjelju, 1. oktobra odbojkaši Srbije igraju protiv Tunisa od 6.00 časova po našem vremenu, a u 3. kolu, u utorak, 3. oktobra protiv Egipta od 6.00 časova po našem vremenu.

U 4. kolu, u srijedu, 4. oktobra, Srbija će igrati protiv Finske od 6.00 časova po našem vremenu, a u 5. kolu, u petak, 6. oktobra protiv Јapana od 12.25 časova po našem vremenu.

Odbojkaši Srbije će u 6. kolu, u subotu, 7. oktobra igrati protiv SAD od 9.00 časova po našem vremenu, a u posljednjem, 7. kolu, u nedjelju, 8. oktobra protiv Slovenije od 9.00 časova po našem vremenu.