latinica  ћирилица
28/09/2023 |  10:38 ⇒ 10:39 | Autor: RTRS

Uhapšen osumnjičeni za krađu u ugostiteljskom objektu

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali N.B. uhapšeno je jer je iz ugostiteljskog objekta ukralo 750 KM, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.
PU Banjaluka - Foto: RTRS
PU BanjalukaFoto: RTRS

Nadležnoj policijskoj stanici juče je prijavljeno da je nepoznato lice iskoristilo nepažnju, te iz ugostiteljskog objekta u Banjaluci ukralo oko 750 KM.

Kod lica N.B. pronađen je i oduzet novac, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, te će protiv osumnjičenog za krađu nakon kompletiranja predmeta biti dostavljen izvještaj.

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali M.Ј. uhapšeno je zbog ometanja policijskih službenika u vršenju dužnosti.

Policija je jutros u 4.30 časova zaustavila vozilo "mercedes" koje se kretalo nekontrolisano i velikom brzinom, a kojim je upravljalo lice M.Ј. kod kojeg je testiranjem utvređeno 1,82 promila alkohola u organizmu.

U saopštenju se navodi da je uhapšeno lice odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droga, te je ometalo i vrijeđalo policijske službenike.

O događaju je obaviješten dežurni sudija banjalučkog Osnovnog suda – Odjeljenje za prekršaje, koji se izjasnio da protiv M.Ј. bude dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.