latinica  ћирилица
30/09/2023 |  13:47 ⇒ 19:54 | Autor: RTRS

Cvijanović: Sačuvajmo snagu SNSD-a kako bi SNSD čuvao snagu Srpske (FOTO)

Predsjedavajuća radnog Predsjedništva Sabora SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da je veoma važno sačuvati snagu SNSD-a kako bi SNSD čuvao snagu Republike Srpske za vrijeme koje dolazi i u kojem će se prelamati mnogi procesi.
Sabor SNSD-a u Doboju - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Sabor SNSD-a u DobojuFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Cvijanovićeva je rekla da se 7. Sabor SNSD-a održava u vremenu koje je izuzetno teško i složeno, ne samo u BiH, već i u regiji, cijeloj Evropi, ali i na globalnom planu, a uz to je i obojeno raznim neprincipijelnim ponašanjima i raznim stranim uplitanjima i manipulacijama s kojima se, nažalost, i dalje moramo boriti.

- Zato je i važno da ostanemo posvećeni očuvanju ustavnog statusa i kapaciteta Republike Srpske, da ostanemo kompaktni i jedinstveni kako bismo što uspješnije rješavali ekonomske i socijalne izazove - naglasila je Cvijanovićeva u obraćanju u ime radnog Predsjedništva Sabora SNSD-a u Doboju.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Dodala je da su se danas okupili da obave važan politički i stranački posao, svjesni činjenice da svaki sabor ili sastanak bilo kojeg organa SNSD-a, kao najveće političke stranke, izaziva veliku pažnju javnosti.

- To je i logično s obzirom na to da je SNSD već nekoliko izbornih mandata na čelu koalicije koja kreira najvažnije politike i ekonomske procese, ali i odolijeva pritiscima kojima je u kontinuitetu izložena Republika Srpska - navela je Cvijanovićeva.

Ona je zahvalila gostima koji su svojim prisustvom uveličali Sabor SNSD-a, potvrđujući na taj način i dobru saradnju i dobro međusobno razumijevanje.