latinica  ћирилица
01/10/2023 |  15:52 ⇒ 15:53 | Autor: RTRS

Dodik: Očekujem i druge privredne subjekte da se pridruže kampanji "Društveno odgovorni"

Zadovoljan sam što mogu konstatovati da od ponedjeljka u Republici Srpskoj počinje kampanja koja će obuhvatiti 50 proizvoda koji će građanima biti dostupni uz značajno nižu maržu, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.
Milorad Dodik - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Milorad DodikFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- U ovom izazovnom vremenu važno je da i dopunskim aktivnostima olakšamo građanima teret povećanja cijena - istakao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Ističe da je kampanjom "Društveno odgovorni" Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, na čelu s resornim ministrom Denisom Šulićem, prepoznata mogućnost i prilika za društveno odgovorno poslovanje u Srpskoj kao vid pomoći stanovništvu.

- Na to sam veoma ponosan. Zahvalan sam svima koji su se do sada uključili u ovu društveno odgovornu kampanju i pokazali solidarnost, te izražavam očekivanje da će se akciji u narednom periodu pridružiti i drugi privredni subjekati - izjavio je Dodik.

Naglasio je da je spremnost da se pomogne drugima vrlina koja ne smije biti obezvrijeđena.

- Stoga, društveni angažman svakog od 19 proizvođača, četiri distributera i 22 trgovca koji su se uključili u ovu akciju treba dodatno apostrofirati - zaključio je predsjednik Srpske.