latinica  ћирилица
02/10/2023 |  14:39 ⇒ 14:40 | Autor: RTRS

Adiko kredit još brže i jednostavnije - do 2.000 KM samo uz ličnu kartu  

Ukoliko vam je potrebno ekspresno gotovinsko rješenje, Adiko banka Banjaluka omogućila je kredit do 2.000 KM koji, građani koji ispunjavaju uslove, mogu da dobiju veoma brzo i jednostavno, samo uz ličnu kartu.
Adiko banka - Foto: ilustracija
Adiko bankaFoto: ilustracija

Za ovu ponudu su se, kažu iz Adiko banke, odlučili kako bi omogućili klijentima da male želje ispune uz minimalnu dokumentaciju i samo jednu kratku posjetu Adiko poslovnici.

- Svjesni smo da je vrijeme svima nama dragocjeno, zato je Adiko kreirala ovu posebnu ponudu nenamjenskog kredita samo uz ličnu kartu. Za sve koji i dalje nemaju Adiko kredit, a novac im je potreban brzo, samo uz ličnu kartu i bez prenosa plate ili penzije i uz samo jednu posjetu našoj poslovnici mogu brzo i jednostavno, ukoliko ispunjavaju uslove, da dobiju kredit do 2.000 KM, uz rok otplate do 36 mjeseci - izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Adiko banci Banjaluka.

Ova atraktivna Adiko ponuda važi za nove klijente i postojeće klijente ove banke koji nisu kreditno izloženi, te svi zainteresovani za kredit mogu da apliciraju i onlajn, putem linka.

- Broj klijenata koji za naše usluge apliciraju onlajn je u konstantnom porastu, što govori da su prepoznali koliko to olakšava proces i štedi vrijeme kada su u pitanju bankarske procedure. Prilikom onlajn apliciranja, klijent treba da unese podatke, nakon čega veoma brzo dobija odgovor na traženi iznos kredita i ukoliko ispunjava uslove, uz samo jednu kratku posjetu najbližoj Adiko poslovnici, nenamjenski kredit se realizuje brzo i jednostavno. Ponudom Adiko kredita do 2.000 KM samo uz ličnu kartu, klijentima smo omogućili još ekspresniju uslugu - naglasila je Latinovićeva.

Više informacija o ovoj, ali i o ostalim ponudama Adiko banke Banjaluka, možete da pogledate ovdje, a ukoliko imate dodatnih pitanja, pozovite Adiko kontakt centar na 051 951 000.