latinica  ћирилица
02/11/2023 |  19:03 ⇒ 19:57 | Autor: RTRS

Srpska jedinstvom pobijedila brojne izazove (FOTO/VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da je Republika Srpska prošla kroz brojne izazove, ali da ih je uspjela pobjediti zahvaljujući jedinstvu institucija i građana.
"Branimo Srpsku", Gradiška - Foto: RTRS
"Branimo Srpsku", GradiškaFoto: RTRS

Cvijanovićeva je na skupu podrške institucijama Srpske i predsjedniku Republike u Gradišci dodala da ovo nije prvi put da Srpska prolazi kroz krizu, ali da su svi svjesni da odlučno mora da se kaže ne.

- Dosta nam je licemjerstva, nepravde i odlučni smo da zajedno sa građanima kažemo ne - istakla je Cvijanovićeva na skupu "Branimo Srpsku".

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Ona je podsjetila da su se mnogo puta predstavnici institucija okupljali sa građanima, kako bi pokazali jedinstvo koje vlada u Srpskoj.

- Sigurna sam da i sada, kada je na sceni atak na institucije Srpske, prevashodno na predsjednika i Narodnu skupštinu, pokazujemo svoje jedinstvo, zajedništvo i opredijeljenost da čuvamo našu Republiku Srpsku, znajući da institucije i narod čine to jedinstvo i daju snagu Republici - rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da jedinstvom institucije i građani Srpske pokazuju opredijeljenost da i ovu bitku dobiju, kao što su dobijali i one ranije.

- Tim bitkama nikoga ne ugrožavamo, samo čuvamo i branimo ono što je naše - rekla je Cvijanovićeva.