latinica  ћирилица
14/11/2023 |  11:24 ⇒ 18:11 | Autor: RTRS

Borenović odgovorio Dodiku

Reagujući na izjavu lidera SNSD-a Milorada Dodika koji je upitao "može li neko zamisliti predsjednika PDP-a Branislava Borenovića da preuzme odgovornost i da se odrekne ličnog komoditeta zbog Republike Srpske" Borenović je rekao da ima dovoljno onih kod kojih Dodikovo viđenje komoditeta i privilegija nema šanse da prođe i koji će "uvijek reći ko ste, šta ste i u šta ste pretvorili ovo društvo".
Branislav Borenović - Foto: RTRS
Branislav BorenovićFoto: RTRS

- Borenović bez dileme gostuje na svim televizijama, i tvojim i manje tvojim, govori jednako otvoreno, bez pardona i direktno o svim prevarama, korupciji i urušavanju vrijednosnog sistema tvog vladajućeg režima. Pa i na tvojoj RTRS koja, uzgred rečeno, ide na noge u Sarajevo kod, kako si ga do sada nazivao, turiste i migranta Šmita. Onog istog sa kojim si se prije neki dan, navodno, susreo, opet nagodio i tajno nazdravljao tu kod sebe u bakinačkim lokalima - istakao je Borenović u objavi na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Dodik je upitao "može li neko zamisliti predsjednika PDP Branislava Borenovića da preuzme odgovornost i da se odrekne ličnog komoditeta zbog Republike Srpske ili da se kandiduje za neku od najodgovornijih pozicija i da brani interes srpskog naroda, da pokaže odgovornost kao predsjednik stranke".

- Naravno da ne može. Zna i on sam šta narod misli o njemu, zato i prepušta drugima, jer realno ne treba puno da bude bolji od Borenovića. Sad je u problemu, nema više kome ni prepustiti, pa se prepustio svojoj svakidašnjoj jadikovki o Miloradu Dodiku koji je navodno problem - naveo je Dodik.