latinica  ћирилица
20/11/2023 |  15:50 | Autor: RTRS

Cvijanović: Policija Srpske - najveći garant mira i stabilnosti

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog arhangela Mihaila ministru Siniši Karanu i svim pripadnicima MUP-a, naglasivši da je Republika Srpska s pravom ponosnašto danas ima snažnu, modernu i dobro opremljenu policiju, osposobljenu da se suoči sa najvećim bezbjednosnim izazovima i kao takva predstavlja najveći garant mira i stabilnosti.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Na ovaj dan, s posebnim poštovanjem sjećamo se 782 poginula i nestala policajca u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, koji su zajedno sa Vojskom Republike Srpske, stali u odbranu svog naroda, ustavnog poretka i granica Republike Srpske - istakla je Cvijanovićeva u čestitki.

Ona je izrazila uvjerenje da će pripadnici MUP-a Srpske i u budućnosti biti snažni čuvari javnog mira i reda, snaga i oslonac Republike Srpske.

- Čestitam vam slavu i srdačno vas pozdravljam, sa željom da nastavite da profesionalno izvršavate sve zadatke u skladu sa Ustavom i zakonom - poručila je Cvijanovićeva.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obilježiće sutra slavu - Svetog arhangela Mihaila.