latinica  ћирилица
27/11/2023 |  13:25 ⇒ 13:35 | Autor: RTRS

Višković upoznao predstavnike UDAS-a sa projekcijom budžeta za 2024. godinu

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjaluci sa predstavnicima Organizacije amputiraca UDAS Republike Srpske, u okviru konsultacija sa socijalnim partnerima o izradi budžeta Republike Srpske za 2024. godinu.
Višković sa predstavnicima UDAS-a - Foto: Ustupljena fotografija
Višković sa predstavnicima UDAS-aFoto: Ustupljena fotografija

Višković je upoznao predstavnike UDAS-a sa projekcijom budžeta za 2024. godinu, te je razgovarano o daljem jačanju saradnje Vlade i ove organizacije.

Dosadašnja saradnja ocijenjana je kao izuzetno dobra, te je izraženo obostrano uvjerenje da će se sa uspjehom odvijati i u narednom periodu.

Predstavnici UDAS-a upoznali su Viškovića sa aktivnostima i projektima koje ova organizacija sprovodi, s ciljem pružanja pomoći svojim kolegama koji su stradali od mina i njihovim porodicama, te zahvalili Vladi Republike Srpske na svesrdnoj podršci koju u kontinuitetu pruža UDAS-u.

Višković je istakao punu podršku Vlade i resornih ministarstava svim aktivnostima ovog udruženja, s posebnim akcentom na projekte koji podstiču članove UDAS-a da se bave poljoprivredom i pčelarstvom, saopšteno je iz Vlade Srpske.

Sastanku su prisustvovali ministar finansija Zora Vidović i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Danijel Egić.