latinica  ћирилица
27/11/2023 |  20:33 | Autor: SRNA

Pale: Otvorena kancelarija OO Republičke stranke Srpske

Na Palama je večeras otvorena kancelarija Opštinskog odbora Republičke stranke Srpske, a za povjerenika odbora izabran je Siniša Lasica.
Pale, otvorena kancelarija OO Republičke stranke Srpske - Foto: SRNA
Pale, otvorena kancelarija OO Republičke stranke SrpskeFoto: SRNA

Predsjednik Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić rekao je Srni da RSS podržava jasnu politiku Republike Srpske i želi da pruži doprinos njenom očuvanju, te ekonomskom, političkom i svakom drugom razvoju.

- U koaliciji smo sa SNSD-om za koje smatramo da vodi kvalitetnu politiku, posebno u ovim vremenima koja su izuzetno teška i kada je Republika Srpska napadnuta na sve moguće načine, pa i njen predsjednik Milorad Dodik - rekao je Ristić.

Prema njegovim riječima, RSS na Palama želi da bude dio rješenja a ne dio problema.

- Sazrelo je vrijeme da mlada politička stranka sa mladim školovanim ljudima i privrednicima da sve od sebe i pokuša napraviti bolje društvo - rekao je Ristić.

Podsjetivši da su na Palama rođene prve instutucije Srpske, Ristić je naveo da je moralna obaveza odbrana i izgradnja Republike Srpske kako bi bila još jača i kako bi mladi Istočnog Sarajeva imali šansu da se razvijaju.

Lasica je rekao da mu je drago što je izabran za povjerenika, da je u pitanju nova priča Republičke stranke Srpske i da su im planovi veliki.

- Za mjesec dana imaćemo izbornu skupštinu, napraviti veće druženje za Paljane, svi su dobrodošli - istakao je Lasica.

Otvaranju kancelarija opštinskog odbora RSS-a prisustvovali su predstavnici političkih partija sa Pala, privrednici, te predstavnici javnog i društenog života ove opštine.