latinica  ћирилица
28/11/2023 |  13:53 ⇒ 18:13 | Autor: RTRS

"Važna saradnja sa Pravnim fakultetom" (VIDEO)

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da je važna saradnja ove institucije i Pravnog fakulteta Univerziteta, te ocijenio da bi studenti trebalo da prisustvuju sjednicama skupštinskog Zakonodavnog odbora.
Stevandić i studenti - Foto: RTRS
Stevandić i studentiFoto: RTRS

- Postoji mogućnost da jedan od studenata dobije akreditaciju za prisustvo sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske. Ova saradnja nije od juče i važno je da bude nastavljena - izjavio je Stevandić nakon sastanka sa studentima Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

Stevandić je istakao da je značajno što su studenti iz Banjaluke, sa Kosova i Metohije i iz Novog Sada ranije zajednički posjetili Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Predsjednik Studentske organizacije Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci Ranko Todorović zahvalio je Stevandiću što je ugostio studente.

- Ovim je nastavljena tradicija da studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci svakog novembra posjećuju Narodnu skupštinu i informišu se o njenom radu - rekao je Todorović.