latinica  ћирилица
29/11/2023 |  17:33 ⇒ 17:50 | Autor: RTRS

Promovisan časopis Ski Јu, specijalizovan za skijaški sport i zimski turizam

U Beogradu je promovisan časopis Ski Јu, specijalizovanog za skijaški sport i zimski turizam. Vrhunskog dizajna i štampe, ovaj informator kojim je obuhvaćeno sve, od ski opreme do smještaja, štampan je u saradnji sa Ski centrom Јahorina.
Beograd: Magazin Ski ju - Foto: SRNA
Beograd: Magazin Ski juFoto: SRNA

Na gotovo 200 stranica magazina, su detaljne informacije o svim skijaškim centrima u regionu.

Magazin Ski Јu izdaje se regionalno, sa ciljem da okupi sve skijaše na jednom mjestu. Ujedno, konkurentski skijaški centri na ovim stranicama postaju partneri.

- Ponosan sam što smo prisutni u svim ski-centrima bivšoj Јugoslaviji, i to u svakom hotelu i u svakoj sobi. Imamo saradnju sa svim hotelijerima tako da magazin dolazi do svakog skijaša - rekao je Dejan Ljevnaić, direktor Ski centra Јahorina.

Ski centar Јahorina je prvi otvorio skijašku sezonu, zahvaljujući vještačkom snijegu kojim je pokriveno sedamdeset odsto staza.

Robert Čoban, direktor kompanije "Kolor medija komunikejšn" ocijenio da je saradnja njegove kompanije i OC "Јahorina" odlična, jer je riječ o centru koji je postao institucija i kada je riječ o ulaganjima u infrastrukturu, ali i o promociji, jer je jako važno da ljudi znaju kako se ski-centri pipremaju za sezonu i šta sve imaju da ponude.

U najavljenom, trećem izdanju ovog magazina, nalaziće se i informacije o skijaškim centrima u Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj, čime će biti objedinjena sva skijališta na jugoistoku Evrope.