latinica  ћирилица
01/12/2023 |  14:30 | Autor: TANЈUG

Duljaj: Vojvodina je odlična ekipa, po tradiciji uvijek nezgodan protivnik

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu sa Vojvodinom da je novosadska ekipa po tradiciji uvijek nezgodan protivnik za "crno-bijele".
Igor Duljaj (Foto: EPA-EFE/Martin Sylvest DENMARK OUT, ilustracija) -
Igor Duljaj (Foto: EPA-EFE/Martin Sylvest DENMARK OUT, ilustracija)

Fudbaleri Partizana sutra od 15 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Vojvodine u utakmici 17. kola Superlige Srbije.

- Moramo da budemo fokusirani od samog početka, naravno, biće drugačija igra, drugačija utakmica od one u Novom Sadu, drugačiji intenzitet, biće drugačije, tad nismo bili u takmičarskoj formi ni mi, a ni oni. Oni polako dolaze do svoje forme, sve bolje i bolje igraju. Mnogi očekuju da mi moramo svakog da pobijedimo, ali ja nikakav pritisak ne stavljam na svoju ekipu. Samo sljedeći protivnik, fokus na našu igru i da damo sve od sebe - istakao je Duljaj na konferenciji za medije pred meč.

Dodaje da je za njegov tim svaka utakmica derbi, tako i ova utakmica sa Vojvodinom.

- Biće teško, oni su odigrali dvije teške utakmice protiv Crvene zvezde i TSC-a. Popovićev rad tek sada dolazi do izražaja, igraju odlično, imaju dosta iskusnih igrača u timu, odlična ekipa i po tradiciji oni su uvijek nezgodan protivnik za nas. U prošlosti su nam mnogo puta uzeli bodove, ali igramo na našem stadionu, na našem terenu i najveći je motiv da se dobrom igrom odužimo svima koji su došli na prošlu utakmicu da podrže našu ekipu. To je meni najveći motiv, a vjerujem i igračima, da dođe ponovo 8.000 ili 10.000 duša koji dolaze čistog srca da podrži svoj tim - zaključio je Duljaj.