latinica  ћирилица
01/12/2023 |  15:11 ⇒ 15:16 | Autor: RTRS

Lice iz Srpca kralo u Laktašima iz vjerskog objekta i kafića

Službenici Policijske stanice Laktaši izvršili su kriminalističku obradu nad licem iz Srpca čiji su inicijali Z.T, osumnjičenog za krađu novca iz vjerskog, kao i iz ugostiteljskog objekta u Laktašima.
Policija Srpske - Foto: RTRS
Policija SrpskeFoto: RTRS

Lice Z.T. osumnjičeno je da je 9. novembra oko 1.30 časova upotrebom fizičke snage i podesnog alata provalilo u ugostiteljski objekat i obilo apart za igre na sreću i iz njega ukralo oko 747 KM, sapšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Ovo lice osumnjičeno je i da je u proteklih sedam dana upotrebom fizičke snage i podesnog alata provalilo u vjerski objekat u Laktašima iz kojeg je ukralo neutvrđen iznos novca.

Preduzimanjem operativnih mjera i radnji policajci su identifikovali ovo lice, koje je uhapsila srbačka policija, navedeno je u saopštenju.

Lice Z.T. je nakon završene kriminalističke obrade, koja je obavljena juče, predato policijskim službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka, jer je za njim raspisana centralna potjernica na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.