latinica  ћирилица
04/12/2023 |  14:47 | Autor: SRNA

Kostrešević pohvalio obezbjeđivanje utakmica u Laktašima

Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević izjavio je Srni da je pohvalio sve organizacione jedinice i pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji su učestvovali u obezbjeđivanju košarkaških utakmica u okviru FIBA lige šampiona od 28. do 30. novembra u Sportskoj dvorani u Laktašima.
Siniša Kostrešević - Foto: RTRS
Siniša KostreševićFoto: RTRS

Kostrešević je istakao da su policijski službenici pohvaljeni zbog iskazane profesionalnosti, stručnosti i efikasnosti prilikom procjenjivanja, planiranja i sprovođenja mjera obezbjeđenja, s obzirom na to da je odigravanje samih utakmica, kao i boravak članova košarkaških klubova protekao bezbjedno i bez incidenata.

- Sportska takmičenja su održana od 28. do 30. novembra, a u više odigranih košarkaških utakmica učestvovali su i klubovi iz Izraela, što je predstavljao poseban bezbjednosni rizik, imajući u vidu da su te utakmice trebale biti odigrane u Turskoj koja, s obzirom na trenutnu situaciju u Pojasu Gaze, nije mogla garantovati bezbjednost odigravanja utakmica -rekao je Kostrešević.