latinica  ћирилица
06/12/2023 |  12:31 ⇒ 08/12/2023 | 10:22 | Autor: RTRS

At Stor Epl poslovnica od sada i u Delta Planetu u Banjaluci (FOTO)

Sve AT Stor poslovnice u BiH sada imaju status Mono Apple Authorised Reseller tj. ovlaštenog preprodavca.
Otvorena radnja - Foto: Ustupljena fotografija
Otvorena radnjaFoto: Ustupljena fotografija

AT Stor je s ponosom otvorio novo mono-brend Epl prodajno mjesto u Sarajevu i Banjaluci. AT Stor poslovnice mono-brendova imaju osnovnu ponudu sjajnih Epl proizvoda u novom i redizajniranom prostoru.

Ovo nije prvo prisustvo AT Stora u Banjaluci, ali kao mono-brend prvi je ovakve vrste u Republici Srpskoj.

Na otvaranju, 30. novembra, kupci su dočekani u novom maloprodajnom prostoru na crvenom tepihu. Voditeljica svečanog događaja bila je Maja Čengić, koja je upoznala goste sa programom MAAR.

Di-džej je pratio cijeli događaj uz odličan muzički program, brojni novinari, snimatelji, a kupci su u dugom redu čekali da budu među prvim koji će testirati Epl uređaje.

FOTO: Ustupljena fotografija

Novo prodajno mjesto u Alta Šoping centru u Sarajevu sada ima 60 metara kvadratnih s osnovnim prostorom i novim izgledom. AT Stor već dvije godine otvara mono-brend prodajna mjesta.

Prva prodavnica ove vrste otvorena je u junu 2022. godine u Sarajevo Siti Centru i izrađena je od 70 odsto staklenih portala.

AT Stor Delta jedna je od najvećih poslovnica ove vrste u regionu.

Poslovnica AT Stor u Delta Planetu u Banjaluci dobila je isti program, a počela je sa radom 2. decembra 2023. godine.

Prisutni u oba eventa imali su priliku da pogledaju video Drim Big i uz više od 100 izloženih fotogafija saznaju kako je nastao i rastao AT Stor tim.

Voditeljica Dajana Balaban je na crvenom tepihu ispričala kratku priču o AT Storu i pojasnila šta znači Mono Apple  Authorised Reseller program. Na pitanje koliko je vremena potrebno da se pripremi jedna ovakva poslovnica i šta smatra da je važno u biznisu, izvršni direktor kompanije AT Stor Admir Tursum je odgovorio:

- Imali smo na raspolaganju manje od 10 dana za renoviranje dvije maloprodajne poslovnice i novi prostor za B2B, a to je vrlo kratak period, jer smo poslovnice u cjelosti izmijenili. Radili smo na renoviranju dvije poslovnice i kancelarijama za poslovne subjekte u isto vrijeme, ali naše dugogodišnje iskustvo nam je pomoglo da sve bude na vrijeme i da greške svedemo na minimum. U otvaranje AT Stor poslovnica je investiran ogroman napor. Za velike stvari u našem poslu zaslužna je velika grupa ljudi - istakao je Tursum.

FOTO: Ustupljena fotografija

Uz svečano odbrojavanje, skinuti su veliki crni paravani i kupci su imali priliku da vide novi i redizajnirani prostor poslovnice, te da je AT Stor jedna od najvećih trgovina ove vrste, ne samo u BiH, nego cijelom regionu. Brojni gradovi, veći od Banjaluke, ne mogu se pohvaliti ovakvom prodavnicom koja ljubiteljima i korisnicima Epl proizvoda nudi najnovije modele i najveći asortiman. Novi redizajnirani prostor prostire se na više od 120 metara kvadratnih.

- Obavještavamo naše kupce da odmah nakon renoviranja dvije poslovnice, već naredne sedmice, otvaramo i nove prostorije za poslovne subjekte, kao i besplatne AT Stor radionice u poslovnom centru Unitik u Sarajevu - rekla je Emina Bećirbašić, iz sektora za razvoj poslovanja kompanije AT Stor.

AT Stor vas poziva da posjetite nove trgovine u Sarajevu u Alta Šoping centru i u Banjaluci u Delta Planetu i testirate Epl uređaje. Novi koncept prezentacije uređaja pruža naprednije iskustvo, jer sada kupci imaju mogućnost da na mnogo većem broju demo uređaja testiraju sve performanse ajfona, Mak računara sa novima M3 čipovima, ajpeda i drugih Epl uređaja i originalnih dodataka.

Za više informacija posjetite www.atstore.ba.