latinica  ћирилица
08/12/2023 |  15:18 ⇒ 17:51 | Autor: RTRS

Uručena priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" (VIDEO)

U Banjaluci je održana promocija projekta "Put ka vrhu" na kojoj su dodijeljena priznanja "Kapetan Miša Anastasijević". Nagrade su uručene najboljim privrednicima, preduzećima, ustanovama i ostalim subjektima iz oblasti privrednog i društvenog stvaralaštva Republike Srpske kao zahvalnost za ono što su učinili, ulažući u svoj rad najbolje sposobnosti, gradeći i unapređujući prosperitet Republike Srpske.
Uručena priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" - Foto: SRNA
Uručena priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"Foto: SRNA

Priznanja su uručena ministru za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske Željku Budimiru, direktoru Agencije za visoko obrazovanje Republike Srpske Biljani Vojvodić, direktoru Narodnog pozorišta Republike Srpske Dijani Grbić, glumcu Tihomiru Staniću, direktoru Područne Privredne komore Banjaluka Goranu Račiću, novinaru i publicisti Tomi Mariću, bankaru Srđanu Kondiću i načelniku opštine Šamac Đorđu Milićeviću.

Ovo priznanje dobili su i direktori kompanije Sava iz Bijeljine Stevo Filipović, Elektrokrajine iz Banjaluke Dragan Čavić, Puteva Republike Srpske Milan Dakić, Banjalučke pivare Ilija Šetka, te predstavnici banjalučkih kompanija Vitaminka i Hemofram, kao i kompanije Bosna montaža i Moja apoteka.

Priznanja su uručena u okviru projekta "Put ka vrhu" koji je nastao 2000. godine, nakon NATO agresije na Srbiju, kao proces gradnje ljepše slike srpskog naroda istočno i zapadno od Drine, saopšteno je ranije iz Medija inventa.