latinica  ћирилица
11/12/2023 |  12:27 ⇒ 12:28 | Autor: RTRS

Atini Mandić iz Gradiške drugo mjesto na "Akropolis openu 2023" u Atini (FOTO)

Atina Mandić iz DŽiu DŽicu kluba "Samuraj" iz Gradiške proteklog vikenda učestvovala je na internacionalnom turniru "Akropolis open 2023", održanom u Atini. Na turniru su učešće uzela 62 kluba iz devet zemalja sa preko 700 takmičara.
ЈЈK "Samuraj" Gradiška - Foto: Ustupljena fotografija
ЈЈK "Samuraj" GradiškaFoto: Ustupljena fotografija

Nakon tri pobjede i poraza u finalu u kategoriji U14 -57, Mandićeva je izborila drugo mjesto sa trenerom Nemanjom Rapićem.

- Nisam iznenađen ovim rezultatom jer Atina na treninzima naporno radi i uvijek daje svoj maksimum. Ove godine je odradila 12 turnira i osvojila 14 medalja, a pred njom je blistava karijera. S obzirom da je najtrofejniji takmičar u našem klubu u ovoj sezoni, odlazak na ovaj turnir koji se održava u gradu koji nosi njeno ime je svojevrstan poklon za nju, a srebrna medlja osvojena na ovom turniru je odličan način da se stavi kruna na ovu sezonu - rekao je Rapić.

ЈЈK "Samuraj" Gradiška (Ustupljena fotografija)

S obzirom da se rad i trud uvijek isplate, Rapić je naveo da je siguran da će Atina nastaviti da niže velike uspjehe.

- Plan za budućnost je postepeno podizanje ljestvice. Moja želja kao trenera jeste da Atinu prati sportska sreća i da kao i do sada nastavi da završava turnire bez povreda. Zahvaljujemo se DŽiu DŽicu savezu Srpske, Gradu Gradiška, ministarstvu turizma i svim sponzorima kluba, te roditeljima naših takmičara koji su omogućili da se oni pojave na što većem broju turnira ove sezone - istakao je Rapić.