latinica  ћирилица
28/12/2023 |  21:38 ⇒ 21:48 | Autor: RTRS

Višković: Velika pobjeda svih građana Srpske (VIDEO)

Akcija " S ljubavlju hrabrim srcima" je velika pobjeda svih građana Republike Srpske, poručio je premijer Srpske Radovan Višković, tokom četrnaeste donatorsko večeri "S ljubavlju hrabrim srcima".
Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima" - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima"Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Ovakvih akcija treba još više. Nema komentara koji nije bio sa oduševljenjem i koji nije dao punu podršku ovaoj akciji. Republika Srpska postaje prva u BiH koja će imati registar dobrovoljnih davalaca matičnih ćelija. Ovdje nema poraženih, svi smo pobjednici, jer ovom akcijom spasićemo brojne živote - poručio je Višković.

Donatorskoj večeri, pored Viškovića prisustvuju i predsjednika Srpske Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović kao i brojne zvanice, među kojima su predsjednika NSRS Nenad Stevandić i premijerka Srbije Ana Brnabić.

- 14 godina zaredom radimo plemenitu i humanu stvar. Svake godine sve veći i veći je odziv, kako i građana, tako i institucija Republike Srpske, što pokazuje da smo na pravom putu - dodao je Višković.

Cilj akcije je prikupljanje sredstva za uspostavljanje registra dobrovoljnih davalaca matičnih ćelija. Podržite akciju i pozivom na broj 1411 donirajte jednu KM.