latinica  ћирилица
31/01/2024 |  15:35 ⇒ 19:30 | Autor: RTRS

Svirepo ubistvo u Doboju; Policija iznijela detalje (FOTO/VIDEO)

Svirepo ubistvo u Doboju. 46-ogodišnjeg Sašu Kulišića ubila je supruga Andrea Kajganić, uz pomoć ljubavnika Dražena Lazarevića. Policija je u rekordnom roku pronašla počinioce, a istraga će pokazati šta je bio motiv ubistva. Osumnjičeni će biti predati u nadležnost Okružnog tužilaštva Doboj.
Mjesto zločina u Doboju - Foto: RTRS
Mjesto zločina u DobojuFoto: RTRS

Nestanak Saše Kulišića prijavila je kuma koja je vidjela da iz njegove kuće, u kojoj su nađeni krvavi tragovi, izlaze supruga Andrea i jedan muškarac. U prvi mah pretpostavljalo se da je riječ o nasilju u porodici, pa su djecu preuzeli radnici Centra za socijalni rad.

Istraga je, međutim pokazala svu surovost i monstruoznost teškog ubistva za koje policija sumnjiči Sašinu 33-godišnju suprugu i njenog ljubavnika 19-godišnjeg Dražena Lazarevića iz Petrova.

Mjesto zločina u Doboju (Foto: RTRS)

- Negdje oko 1.15 časova su ušli u kuću 30. januara noću, gdje je lice L.D. zadalo šakom udarac oštećenom kojom prilikom su ga onda vezali selotejp trakom i konopcem i poslije toga su ubacili ga u prtljažnik vozila - rekao je načelnik PU Doboj Slobodan Radinković.

Konferencija za novinare u Doboju (foto: RTRS)

Odvezli su ga na izletište Preslica, a nekoliko sati kasnije u šumi nađeno je Kulišićevo beživotno tijelo.

- K.A. zadaje tri uboda nožem u predjelu abdomena, usljed zadobijenih povreda je oštećeni K.S i preminuo - rekao je Radinković.

Lazarević je ubrzo uhapšen u Doboju, a Kajganićeva u Banjaluci u naselju Starčevica gdje je iznajmila stan.

Na mjestu gdje je pronađeno tijelo policija je danas pretraživala teren da, radi pronalaženja hlladnog oružja kojim je počinjeno ubistvo. U istragu je uključen i ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a, koji pretražuje korito Spreče.

Ranije su pronađene rukavice. Biće obavljena obdukcija tijela i toksikološki nalazi. Sumnja se da su počinioci žrtvu najprije omamili lijekovima. Ispred kuće ubijenog Kulišića ,gdje je imao i firmu, osim policije, danas nema nikoga. Komšije u šoku.

Ubijeni muškarac bavio se iznajmljivanjem i trgovinom polovnih automobila a iza njega je ostalo četvoro djece.