latinica  ћирилица
12/02/2024 |  12:11 ⇒ 13:05 | Autor: RTRS

Parni valjak, Niplipl, Pero Deformero, Svemirko i Sanšajn dolaze na Tjentište (VIDEO)

Nektar OK Fest je objavio nove izvođače za jubilarni deseti po redu OK Fest, koji će se održati od 19. do 21. jula na Tjentištu. Parni valjak, Niplpipl, Pero Deformero, Svemirko i Sanšajn pridružuju se već sjajnoj listi izvođača.
OK Fest, Tjentište (foto: OK tim / Marko Ristić) -
OK Fest, Tjentište (foto: OK tim / Marko Ristić)

Parni valjak iza sebe ima hiljade odsviranih koncerata, pregršt nagrada i priznanja, ali i danas jednakim žarom kreću na put i staju na binu a na Tjentište dolaze sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom.

Niplpipl, elektropop duo iz Hrvatske, donosi na Tjentište svoj prepoznatljiv zvuk a Pero Deformero, progresivni folk-metal bend, obećava nezaboravne nastupe s dozom humora.

Svemirko, popularni sint-pop bend, garantuje vrhunski doživljaj u različitosti muzičkih žanrova dok beogradski hip-hop sastav Sanšajn ponovno osvaja scenu nakon tri decenije.

Festivalski paketi već su dostupni putem različitih prodajnih servisa u regiji. Dodatna imena izvođača će objaviti uskoro, a više informacija možete pronaći na www.okfest.net.

Deseta godišnjica Nektar OK Festa obećava nezaboravno muzičko iskustvo koje će obogatiti srca posjetitelja, što se može i vidjeti iz priloženog videa, prošlogodišnjeg OK Festa.