latinica  ћирилица
19/02/2024 |  12:42 ⇒ 12:43 | Autor: TANЈUG

Brnabić: Ne vidim pobjedu u odlaganju konstitutivne sjednice Skupštine grada

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom odlaganja konstitutivne sjednice Skupštine grada Beograda, da ne vidi šta je pobjeda u tome što je ta sjednica odložena i dodala da je opozicija samo, kako je navela, protraćila vrijeme čitavog naroda.
Ana Brnabić (Foto: EPA-EFE/Olivier Matthys) -
Ana Brnabić (Foto: EPA-EFE/Olivier Matthys)

- Njihova pobjeda se uvijek vezuje za gubitak za građane i za narod, ne vidim šta je pobjeda u tome što se odložila konstitutivna sjednica. Ne vidim šta je pobjeda u tome što niste požurili sa formiranjem vlasti u jednoj važnoj lokalnoj samoupravi ili bilo kojoj lokalnoj samoupravi. Ne vidim šta ste pobijedili ili kakva je pobjeda to što ste protraćili vrijeme čitavog grada, svih ljudi koji su glasali za bilo koju političku opciju - rekla je Brnabić nakon polaganja kamena temeljca povodom početka radova na Naučno-tehnološkom parku Niš faza 2.

- Ono što je meni nevjerovatno i zaista fascinantno, jeste da je jedina politika te opozicije "Srbija protiv nasilja" - politika nasilja. Zovu se Srbija protiv nasilja, a jedina politika im je nasilje i to su pokazali u Republičkom parlamentu i u Gradskoj skupštni - rekla je Brnabić.