latinica  ћирилица
21/02/2024 |  08:30 | Autor: RTRS

Banjaluka: Uhapšeno lice - sa displeja telefona konzumiralo kokain

Lice iz Laktaša čiji su inicijali B.R. uhapšeno je zbog konzumiranja kokaina i odbijanja da se podvrgne testiranju, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.
Ministarstvo unutrašnjih poslova, PU Banjaluka - Foto: RTRS
Ministarstvo unutrašnjih poslova, PU BanjalukaFoto: RTRS

Pripadnici banjalučke policije su prilikom obavljanja redovnih poslova uočili B.R. kako sa displeja mobilnog telefona konzumira kokain.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje, a uhapšeno lice se tereti za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

U saopštenju je navedeno da je banjalučka policija uhapsila i lice čiji su inicijali S.S. od kojeg je oduzeta staklena teglica sa 305 grama marihuane, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje.

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali Ј.R. uhapšeno je zbog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici policije su u 15.30 časova zaustavili putničko vozilo "suzuki", kojim je upravljalo lice Ј.R, koje je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge i o tome je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje.