latinica  ћирилица
21/02/2024 |  10:36 ⇒ 10:37 | Autor: RTRS

Atos banka podržala odlazak predstavnika na Ekonomijadu 2024

Atos banka Banjaluka nastoji da što više bude uključena na polju društveno odgovornog djelovanja, te da na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicama u kojima posluje.
Atos banka - Foto: Ustupljena fotografija
Atos bankaFoto: Ustupljena fotografija

U duhu društveno odgovornog poslovanja Atos banka je podržala odlazak predstavnika Ekonomske škole Banjaluka na Ekonomijadu 2024.

- S obzirom da su i u godinama koje su iza nas sa Ekonomskom školom realizovali brojne projekte trude se da i dalje rade na unapređenju kvaliteta obrazovanja. Iz ATOS banke poručuju da im je zadovoljstvo što mogu da pomognu i podrže odlazak predstavnika škole na Ekonomijadu 2024, jer obrazovanje igra jako važnu ulogu u svakom društvu - ističe se u saopštenju.

Sonja Tomaš, direktor Ekonomske škole Banja Luka zahvalila se Atos banci na podršci, te poručila da ovom donacijom su dali značajan doprinos radu ove obrazovne ustanove.

Atos banka će se i dalje truditi da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti radi na stvaranju čvrstih veza sa zajednicom i boljem razumijevanju njenih potreba.