latinica  ћирилица
21/02/2024 |  13:35 ⇒ 20:08 | Autor: RTRS

Optužbe u PDP-u sve veće: Crnadak opet prozvao Stanivukovića

Sukob članova PDP-a Igora Crnatka, potpredsjednika stranke i Draška Stanivukovića, predsjednika Gradskog odbora PDP-a Banjaluka ne stišava se.
PDP - Foto: RTRS
PDPFoto: RTRS

Crnadak je na društvenim mrežama naveo da je "sinoć u Zalužanima nastavljena kampanja za prevođenje cijelog PDP-a u SNSD koaliciju."

U ovom banjalučkom naselju sinoć je održana sjednica Mjesnog odbora PDP-a.

- Ni sinoć nije bilo ni predsjednika PDP, niti bilo kojeg od potpredsjednika PDP iz Banjaluke. Svi koji su bili prisutni neka pogledaju ovaj video iz 2019. i neka stave prst na čelo. Јesu li ovo danas i ovo sa snimka ista politika - napisao je Crnadak.

On je objavio snimak Stanivukovića iz perioda kada je bio poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Na pomenutom snimku Stanivuković govori o javnim tenderima.

Što se tiče sinoćnjeg skupa u Zalužanima, Stanivuković je poručio da je dobio jednoglasnu podršku za još jedan mandat gradonačelnika Banjaluke.

Trvenje u PDP-u traje već neko vrijeme, kada je aktuelni gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković rekao da ima podršku stranke i da će opet biti kandidat, te da ga "ne brinu kokodakanja onih koji ne misle dobro partiji", ubrzo se oglasio potpredsjednik PDP-a, Igor Crnadak, čime se potvrdilo da se unutarstranački rat ne smiruje.