latinica  ћирилица
21/02/2024 |  14:49 | Autor: RTRS

Mrkonjić Grad: Pronađeno tijelo pored puta

Nakon što je prijavljeno da je prekjuče nestao, policija je jutros pored magistralnog puta Rogolji-Baraći, u mjestu Štrbina, Mrkonjić Grad pronašla P.R. iz Šipova.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

- Policijskoj stanici Šipovo, juče oko 15.15 časova prijavljen je nestanak P.R. iz Šipova, koji se dan prije, oko 13 časova, uputio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu automobilom škoda fabia - saopštili iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Automobil kojim se navedeno lice udaljilo iz porodične kuće i beživotno tijelo pronađeni su jutros pored magistralnog puta Rogolji-Baraći. Identifikacijom beživotnog tijela utvrđeno je da se radi o P.R. iz Šipova,  navodi se u saopštenju mrkonjićke policije.

- Uviđaj na licu mjesta izvršili su službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka navedenog događaja. Postupajući tužilac naložilo je obdukciju tijela stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci - dodao je se u saopštenju Policijske uprave Mrkonjić Grad.