latinica  ћирилица
21/02/2024 |  15:52 ⇒ 15:52 | Autor: SRNA

Crnadak: Nisam ja "tetak 13" i nema ličnog sukoba sa Stanivukovićem

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak izjavio je danas da ne postoji njegov lični sukob sa gradonačelnikom Banjaluke iz ove stranke Draškom Stanivukovićem nego briga da PDP u Banjaluci ostane na svom kursu.
Igor Crnadak - Foto: RTRS
Igor CrnadakFoto: RTRS

- Nisam ja nikakav tetak 13 ni neprijatelj Drašku, samo hoću da PDP ostane na svom kursu - rekao je Crnadak tokom današnjeg boravka u Loparama.

On je rekao da je ovdje riječ o čistoj politici i da je potpuno pogrešno što su mediji od toga napravili lični sukob između njega i Stanivukovića, koga "zna kada je imao sedam godina i blizak je član porodice njegove supruge.

- PDP će donositi odluku samo o jednoj stvari, da li nastavlja na platformi snažne podrške koju je već nekoliko ciklusa dobila od Banjaluke, ili će to sve odbaciti i preći na drugu stranu. To je suština - naveo je Crnadak.

U banjalučkom naselju Zalužani sinoć je održana sjednica Mjesnog odbora PDP-a koji je podržao Stanivukovićevu kandidaturu za još jedan mandat na mjestu gradonačelnika Banjaluke, nakon čega je Crnadak na društvenim mrežama objavio da je "u Zalužanima nastavljena kampanja za prevođenje cijelog PDP-a u SNSD koaliciju".

- Ni sinoć nije bilo ni predsjednika PDP-a niti bilo kojeg od potpredsjednika PDP-a iz Banjaluke - napisao je Crnadak, te objavio video-snimak Stanivukovića u Narodnoj skupštini iz 2019. godine, upitavši da li su Stanivuković danas i Stanivuković sa snimka ista politika.