latinica  ћирилица
22/02/2024 |  12:26 ⇒ 12:29 | Autor: RTRS

Ćorić uručio donaciju RK Borac

Rukometni klub Borac, jedan od najtrofejnijih klubova u Banjaluci, dobio je donaciju od preduzeća Autoputevi Republike Srpske, koju je uručio vršilac dužnosti direktora Nedeljko Ćorić ističući da ovaj sportski kolektiv i te kako zaslužuje pažnju.
Ćorić uručio donaciju RK Borac - Foto: Ustupljena fotografija
Ćorić uručio donaciju RK BoracFoto: Ustupljena fotografija

- Ono što me posebno iznenađuje jeste entuzijazam članova Uprave i njihova odlučnost da i danas dosegnu nekadašnje visine. Prepoznaje se ta želja i htijenje ljudi, koji u ovu priču ne ulažu samo svoje vrijeme i novac, već i ogromnu emociju - rekao je Đorić, koji se u trofejnoj sali ovog kluba upoznao o istorijatu i slavnom putu ovog sportskog kolektiva.

Ćorić je naglasio da preduzeće Autoputevi Republike Srpske namjerava da ostvari saradnju sa uspješnim sportskim kolektivima u Srpskoj, a da nema sumnje da Borac zaslužuje pordšku, saopšteno je iz Autoputeva.

- Trudićemo se da i danas, i ubuduće, podijelimo sve njihove uspjehe i da im poželimo da dostignu zacrtane ciljeve, ali i da se kompletna zajednica na neki način malo više okrene ka sportu i djeci, da shvatimo važnost sporta - rekao je Ćorić.

Predsjednik Rukometnog kluba Borac Igor Јovanović je, uz zahvalnost za posjetu i donaciju, istakao da je ovo bila prilika da Ćoriću bude predstavljeno sve po čemu je Borac poznat u svijetu vrhunskog sporta.

- Hvala za pomoć i podršku koju nam pružaju Autoputevi Republike Srpske. Ovo je idealna prilika da poželim uspješnu sezonu, kako Rukometnom klubu Borac, tako i Fudbalskom klubu Radnik iz Bijeljine, na čijem je čelu Ćorić - rekao je Јovanović.