latinica  ћирилица
22/02/2024 |  23:59 ⇒ 23/02/2024 | 12:04 | Autor: RTRS

Borenović: Narednih dana ćemo izaći sa imenima kandidata

Rukovodstvo PDP će u narednim danima izaći u javnost sa jasnim i jedinstvenim stavom po pitanju kandidature za najvažniju funkciju u Banjaluci.
PDP - Foto: RTRS
PDPFoto: RTRS

Napisao je ovo na društvenim mrežama lider PDP, Branislav Borenović nakon današnje maratonske sjednice Predsjedništva stranke koja je trajala duže od šest časova.

Borenović tvrdi, uprkos varnicama koje su u stranci sijevale prethodnih dana, da je PDP “čvrst, snažan i odlučan u daljoj afirmaciji svojih politika, rezultata i budućih pobjeda“.

- Na bazi zaključka Predsjedništva PDP, rukovodstvo stranke će u narednim danima izaći u javnost sa jasnim i jedinstvenim stavom po pitanju kandidature za najvažniju funkciju u Banjaluci nakon čega očekujemo podršku i ostalih političkih subjekata, jer PDP svojom snagom i ostvarenim rezultatima to i zaslužuje - napisao je Borenović.

Dodao je da će u skladu sa redovnom dinamikom, “u danima i sedmicama koje su pred njima izaći i sa imenima kandidata za lokalne izbore, za sve liste uvažavajući partijsku strukturu, mjesne, opštinske, gradske odbore i rukovodstvo“.