latinica  ћирилица
24/02/2024 |  13:35 ⇒ 13:37 | Autor: SRNA

Šukalo: Veliko interesovanje za Banjaluku

Turistička organizacija grada Banjaluka predstavila je na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu svoju raznovrsnu i bogatu turističku ponudu, za koju vlada veliko interesovanje, rekao je Srni samostalni stručni saradnik gradske Turističke organizacije Mladen Šukalo.
Mladen Šukalo - Foto: SRNA
Mladen ŠukaloFoto: SRNA

Šukalo je naveo da Turistika organizacija Banjaluka već tradiconalno učestvuje na sajmu turizma u Beogradu, koji je jedan od najvećih regionalnih sajmova turizma, a ove godine ima svoj samostalni štand.

- Predstavili smo turisitčku ponudu i potencijale grada Banjaluka i mogu reći da vlada veliko interesovanje za našu destinaciju - istakao je Šukalo.

On je ukazao da je jako bitno da Turistička organizacija Banjaluka uspostavi kontakte sa tur operatorima, organizatorima putovanja, gdje se praktično promoviše grad Banjaluka i inicira da se Banjaluka kao turistička destinacija nađe u njihovim programima putovanja.

- Beogradski sajam jedan je od sajmova gdje dolazi najviše posjetilaca u cijelom regionu i sigurno da je to prilika i za kontakte sa klijentima i informisanje građana Beograda i Srbije o našoj destinaciji - rekao je Šukalo.