latinica  ћирилица
27/02/2024 |  11:08 ⇒ 11:10 | Autor: TANЈUG

Crvena zvezda protiv Čukaričkog ugostila slijepe i slabovide navijače

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je na meču protiv Čukaričkog ugostio članove Udruženja slijepih i slabovidih Beograd, koji su uz komentatorski prenos glumca Milana Kalinića uživali na ovoj utakmici.
FK Crvena zvezda (Foto: crvenazvezdafk.com) -
FK Crvena zvezda (Foto: crvenazvezdafk.com)

Crvena zvezda je prije tri dana na svom terenu pobijedila Čukarički rezultatom 3:0 u meču 22. kola Superlige Srbije.

- Zvezda nastavlja tradiciju da brine o ljudima, kojima je pomoć najpotrebnija, te smo kao i protiv Voždovca ugostili slijepe i slabovide. Imali su priliku da uživaju u novom Zvezdinom trijumfu, čime se "crveno-bijelo" proljeće u potpunosti nastavlja, a čitav doživljaj uljepšao im je Kalinić, koji je sa maksimalnom pažnjom uspio da dočara sve ono što se dešavalo na terenu. Karakteristično, u svom stilu, Kalinić je uz sijaset duhovitih opaski napravio fantastičnu atmosferu, a naši gosti su bili u prilici da osjete pravi duh Marakane. Svemu tome doprinijeli su i fantastični navijači koji su bili naš 12. igrač - saopšteno je iz Crvene zvezde.

"Crveno-bijeli" podsjećaju da su članovi Udruženja slijepih i slabovidih krajem januara bili gosti u Muzeju Crvene zvezde, kao i 10. februara na meču 20. kola SLS protiv Voždovca (2:1).

Crvena zvezda navodi da će klub da nastaviti ovu akciju i na narednim susretima na Marakani.