latinica  ћирилица
29/02/2024 |  13:41 ⇒ 13:47 | Autor: RTRS

Dodik: Drago mi je da opozicije prati svaku moju aktivnost

Drago mi je da opozicija u Republici Srpskoj pažljivo prati svaku moju aktivnost i sve što radi rukovodstvo Srpske jer iz toga mogu da nauče na koji način se jača pozicija jedne zemlje rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.
Milorad Dodik (Foto: predsjednikrs.net/Dona Katušić) - Foto: RTRS
Milorad Dodik (Foto: predsjednikrs.net/Dona Katušić)Foto: RTRS

Dodik ističe da je djelovanje i ponašanje opozicije samo ružna stranica i mrlja u istoriji Republike Srpske.

- Kada ne napadaju mene, onda se međusobno napadaju i optužuju. Svaki ozbiljan i odgovoran političar zna da je interes naroda na prvom mjestu i upravo zbog toga može da ostavi po strani sve lične sukobe - istakao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Dodik navodi da je opozicija u Srpskoj pokazala da to ne zna i ne razumije, ali mnogo bitnije od toga je da narod Srpske razumije ko jedini može da ga predstavlja i ko vodi dosljednu i odlučnu politiku u interesu srpskog naroda.

- Ipak, iz njihovih istupa očigledno je da je i njima postalo jasno da je Srpska danas značajan faktor, koji zahvaljujući njenom rukovodstvu nije moguće izbjeći - napisao je Dodik.

Predsjednik Srpske ističe da vlast u Srpskoj nastavlja predano da radi na ispunjavanju svih prioriteta i da sarađuje sa svima.

- Naš izbor su dijalog i saradnja, a besposleni će svakako imati šta da komentarišu i u narednom periodu - zaključio je Dodik.