latinica  ћирилица
29/02/2024 |  14:45 | Autor: RTRS

Dodik čestitao Svjetski dan civilne zaštite

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas rukovodstvu i pripadnicima Republičke uprave civilne zaštite Svjetski dan civilne zaštite i dan ove institucije, itičući da je njihova stručnost i posvećenost u radu, kao i sposobnost da reaguju na različite izazove, od izuzetnog značaja za Srpsku.
Palata Republike Srpske - Foto: RTRS
Palata Republike SrpskeFoto: RTRS

Dodik je naglasio da njihova posvećenost zaštiti ljudskih života i pomoć ugroženima u slučaju nesreća pokazuje veliku humanost i sposobnost da se zajednica izdigne i u najtežim okolnostima.

- Neka ova svečanost bude prilika za razmišljanje o postignućima i zajedničkoj radosti u uspjesima. Nadam se da će Republička uprava civilne zaštite nastaviti, sa još većim uspjehom, obavljati kompleksne i kritične zadatke, te raditi na napredovanju i unapređenju sektora civilne zaštite u Republici Srpskoj - poručio je Dodik u čestitki.

On je pripadnicima Republičke uprave civilne zaštite poželio mnogo uspjeha u svim budućim aktivnostima koje su od suštinskog značaja za zaštitu ljudskih života, imovine i životne sredine.