latinica  ћирилица
01/03/2024 |  11:49 ⇒ 11:59 | Autor: RTRS

Hapšenje zbog droge u Doboju

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 lišili su danas slobode lice F.R. iz federalne opštine Usora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.
Akcija MUP - PU Doboj - Foto: Ustupljena fotografija
Akcija MUP - PU DobojFoto: Ustupljena fotografija

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijski službenici su izvršili kontrolu putničkog automobila audi, kojim je u saobraćaju upravljalo lice F.R. koje je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Izvršen je pretres vozila, kao i pretres lica F.R. i lica A.G. iz Maglaja, koje se nalazilo u vozilu.

- Oduzete su četiri vrećice sa sadržajem zelene biljne materije koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 17 grama, jedna vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 4,4 grama, dvije tablete koje asociraju na opojnu drogu ekstazi, dva ostatka od ručno spravljenih cigareta tzv. džoint, novac, mobilni telefon i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje opojne droge - navodi se u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.